середа, 22 січня 2020 р.

Грибний крем суп
Якщо вам набридли стандартні варіанти перших страв, можна приготувати щось незвичайне, але в той же час дуже смачне та корисне. Прекрасним варіантом для всієї родини може стати крем-суп. Адже така страва має відмінну консистенцію та здатна добре наситити. Крім того, крем-супи мають дуже ніжну структуру.
Восени особливо актуальними є грибні крем-супи. При цьому можна використовувати як покупні гриби, так і ті, що ви зібрали власноруч.

Приготування:

  1. куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин.
  2. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби — пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть.
  3. Бульйон доведіть до кипіння і додайте у нього картоплю. Варіть 10-15 хвилин. Додайте обсмажені гриби з цибулею і варіть ще 5 хвилин.
  4. Натріть плавлений сир «Дружба» ТМ «Шостка» на дрібній терці та додайте до супу.
  5. Після додавання сиру перетворіть суп на пюре за допомогою блендера.
Тепер ви знаєте, як варити грибний суп. Такий неймовірно ніжний і смачний суп ви можете приготувати як для звичайного обіду, так і для святкового столу. Ось побачите, цей рецепт супу з грибами посяде почесне місце у вашій кулінарній книзі, а ваші близькі постійно проситимуть добавки.

Смачного!





Немає коментарів:

Дописати коментар