Грибний крем суп
Якщо вам набридли стандартні варіанти перших страв, можна приготувати щось незвичайне, але в той же час дуже смачне та корисне. Прекрасним варіантом для всієї родини може стати крем-суп. Адже така страва має відмінну консистенцію та здатна добре наситити. Крім того, крем-супи мають дуже ніжну структуру.
Восени особливо актуальними є грибні крем-супи. При цьому можна використовувати як покупні гриби, так і ті, що ви зібрали власноруч.
Приготування:
- куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин.
- Лук поріжте дрібними шматочками, гриби — пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть.
- Бульйон доведіть до кипіння і додайте у нього картоплю. Варіть 10-15 хвилин. Додайте обсмажені гриби з цибулею і варіть ще 5 хвилин.
- Натріть плавлений сир «Дружба» ТМ «Шостка» на дрібній терці та додайте до супу.
- Після додавання сиру перетворіть суп на пюре за допомогою блендера.
Тепер ви знаєте, як варити грибний суп. Такий неймовірно ніжний і смачний суп ви можете приготувати як для звичайного обіду, так і для святкового столу. Ось побачите, цей рецепт супу з грибами посяде почесне місце у вашій кулінарній книзі, а ваші близькі постійно проситимуть добавки.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар